Kukkakaupan palvelut Kuopion sydämessä

Kukkakauppamme löydät helposti Kuopion keskustasta; matkakeskuksesta. Pitempiä pysäköintejä varten voit ajaa matkakeskuksen parkkihalliin tai noudettaessa kimppuja tai asetelmia, voit käyttää saattoliikenteen parkkipaikkoja.

Jos olet viemässä kukkia Kuopion päähautausmaalle - se onnistuu helposti, koska hautausmaa sijaitsee hyvin lähellä matkakeskusta.

Meillä on leikkokukissa laaja valikoima, jotta asetelmiin ja kimppuihin riittää valinnanvaraa. Meiltä löydät myös ulkokukkia sekä kynttilöitä hautavierailuja varten.

Helppo ja vaivaton kukkatilaus verkkokaupasta

Nyt voit tilata kukat, kimput ja asetelmat helposti Linjurin Kukan verkkokaupasta! Löydät verkkokauppamme  osoitteesta www.linjurinkukka.ekukka.fi.

Verkkokauppatilaukset tulevat aina suoraan meidän liikkeeseen. Kuittaamme tilauksen vastaanotetuksi ja asiakas saa aina kirjallisen tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Toimitamme verkkokauppatilaukset toiveiden mukaisesti. Verkkokaupasta löydät myös tarkemmat ohjeet tilauksen tekemiseen.

Jos olet valinnut “nouto-tilauksen", voit noutaa kukat liikkeestämme. Jos olet valinnut “Toimitus”, toimitamme kukat ilmoittamaasi osoitteeseen sinä päivänä, kuin tilauksessa on pyydetty.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 weeks ago

Kiitos upean kiireisestä viikonlopusta Teille rakkaat asiakkaamme 🤩
Tässä jälleen pieni otos sidontatöistämme 😀
Kiitos ihan joka ikisestä näistä ❤️
... See MoreSee Less

Lataa lisää

 

Kukat piristämään arkea ja juhlistamaan juhlaa

Linjurin Kukasta löydät laajan valikoiman kukkia elämän ilon ja surun hetkiin, tai piristämään tavallista arkea! Linjurin Kukka on tunnettu erittäin runsaasta valikoimastaan, joten et varmasti pety! Kukkien lisäksi Linjurin Kukan valikoimassa on erilaisia sisustustarvikkeita, kuten lyhtyjä, kynttilänjalkoja ja pöytäkoristeita.

Yrittäjä Sirkka Korhonen on kuopiolaisille tuttu kasvo ja kokemusta floristin töistä löytyy jo melkein 30 vuoden ajalta. Yrittäjänä hän tähtää hyvään palveluun ja valikoimaan.

Linjurinkukka haluaa palvella asiakkaita kaikissa mahdollisissa elämäntilanteissa. Siksi valikoimiin kuuluvat tietysti kukka-asetelmat ja  kukkakimput, mutta osaamista ovat myös morsiuskimput, juhlapaikan kukitus, tilakoristeet ja somisteet. Kun suru yllättää, teemme hautajaiskukat ja muistokukat. Eli todellakin: Kukat kaikkiin ilon ja surun tilanteisiin.